Loading...
Pogosta vprašanja 2018-12-21T14:17:30+00:00

Dnevni odmerek je 5 kapljic ali ena tableta ne glede na starost in težo.

Izdelek ni zdravilo, pri katerem je porazdelitev kemičnih snovi odvisna od telesne mase ali volumna krvi, ker se snov sama ne more razmnoževati. Bakterije v se razmnožujejo same in uporabljajo ves prostor, ki jim je na voljo. Zato večji prebavni trakt pri odraslih nudi samo še več hranil in več prostora za kolonizacijo in rast bakterij.

Razlika med hrano in prehranskimi dopolnili je v količini sevov bakterij in njihovi zmožnosti, da obstanejo v prebavnem traktu.

Naravno okolje bakterije Lactobacillus reuteri Protectis je črevesje, zato je še posebej prilagojena za obstoj v tem okolju. Količina bakterij v prehranskih dopolnilih je bistveno večja in ima daljšo obstojnost kot mlečnokislinske bakterije v hrani.

Materino mleko je zaradi svoje edinstvene sestave najprimernejša hrana za dojenčka. Bakterijski sev Lactobacillus reuteri Protectis je bil izoliran iz mleka doječih mater, ki živijo zdravo življenje v popolni harmoniji z naravo, daleč od kemikalij in toksinov industrijskega sveta – visoko v perujskih Andih.

BioGaia dopolnjuje mikrobioto črevesja z zdravju prijaznimi bakterijami, ki otežujejo razmnoževanje škodljivih mikroorganizmov. Ker so bakterije izolirane iz človeškega mleka, se L. reuteri Protectis enkratno prilagaja življenju znotraj gastrointestinalnega trakta.

Seveda. V preko 130 raziskavah je bilo ugotovljeno, da izdelki BioGaia nimajo neželenih učinkov, tudi če jih dajemo v odmerkih, ki daleč presegajo ravni, ki jih običajno najdemo v BioGaia izdelkih.

BioGaia je švedska družba in je vodilni svetovni proizvajalec izdelkov z bakterijami z več kot 25-letnimi izkušnjami pri razvoju. Številni izdelki se prodajajo v več kot 100 državah po svetu.

BioGaia je razvila široko paleto izdelkov, ki so primerni za celo družino: kapljice za najmlajše in žvečljive tablete za otroke od 3. leta naprej in odrasle.

Znanstveniki so pri ljudeh odkrili do 4.000 različnih bakterijskih sevov, ki se lahko nahajajo na površini in v notranjosti telesa. Človeški organizem vsebuje dvakrat več bakterijskih kot človeških celic.

Izdelki BioGaia so koristni v kombinaciji z npr. antibiotiki, saj prispevajo k ohranjanju ravnovesja v črevesni mikrobioti.

Predolgo izpostavljanje visoki temperaturi bo pospešilo degradacijo bakterij. Vroče vreme skupaj z visoko vlago aktivira celico bakterij in bo začelo degradirati preživetje bakterij. Ko so izpostavljeni visoki temperaturi in / ali visoki vlagi, bakterije ne bodo umrle takoj, ampak postopoma, kar bo povzročilo krajši rok trajanja.

x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Nastavitve zasebnosti