Loading...
BioGaia za malčke 2019-01-08T16:07:47+00:00

Za mirne želodčke naših otrok

BioGaia® je prehransko dopolnilo, ki preverjeno ustreza malčkom.

Bakterije živijo v našem telesu in vzdržujejo harmonijo, zaradi česar je prebavni trakt v ravnovesju.

Vendar pa je ta harmonija pogosto motena, še posebej pri majhnih otrocih in dojenčkih. BioGaia kapljice so prehransko dopolnilo, ki vsebuje zdravju prijazne bakterije za bolj mirno črevesje in želodec.

NAROČI S POPUSTOM
Na voljo v vseh lekarnah po Sloveniji.

Lactobacillus reuteri Protectis”

BioGaia vsebuje bakterijo L. reuteri Protectis, ki je ena od prvih vrst bakterij, ki je naravno prisotna v črevesju novorojenčkov. Večina drugih vrst bakterij je le začasno naseljena v prebavnem traktu.

Obstajajo različni izdelki z bakterijami, vendar ima BioGaia v srcih ljubečih staršev že dolga leta prav posebno mesto.

Izberite izdelek, ki ustreza potrebam vašega malčka

BioGaia Protectis Baby – za mirno črevesje vaših malčkov

BioGaia Protectis Baby je bilo prvo prehransko dopolnilo z bakterijami v obliki kapljic na slovenskem trgu, namenjeno dojenčkom in otrokom do 3. leta starosti. Na voljo so v priročni embalaži, ki omogoča enostavno in natančno odmerjanje ter praktično rokovanje. Z njimi na zelo preprost način zagotavljate dodajanje zdravju prijaznih bakterij svojemu malčku.

Kapljice so prehransko dopolnilo, ki vsebujejo Lactobacillus reuteri Protectis, patentirano bakterijo družbe BioGaia.

Bakterija Lactobacillus reuteri Protectis je naravno prisotna v človeškem telesu, saj se je med evolucijo prilagodila na življenje v človeškem organizmu. Bakterija je dokazano popolnoma varna za otroke že od rojstva dalje.

Kapljice BioGaia Protectis Baby sestavljajo sončnično olje, olje iz palmovih jedrc in Lactobacillus reuteri Protectis. Kapljice ne vsebujejo alergenov.

NAROČI S POPUSTOM
Na voljo v vseh lekarnah po Sloveniji.

BioGaia Protectis Baby z vitaminom D3 – za normalno rast in razvoj kosti

Zadosten vnos vitamina D prispeva k delovanju imunskega sistema, mišic in k ohranjanju zdravih kosti. Pri otrocih je vitamin D potreben za normalno rast in razvoj kosti. To dejstvo je potrjeno tudi s strani EFSA (European Food Safety Authority) in odobreno s strani Evropske komisije.

Kapljice BioGaia Protectis Baby z vitaminom D3 so prava kombinacija zdravju prijaznih bakterij in vitamina D za vaše malčke.

Dodajamo jih predvsem v času, ko prebavni imunski sistem malčka še ni popolnoma razvit in se posledično težko brani pred virusi in bakterijami.

Sestavine kapljic so: sončnično olje, trigliceridi kaprilne in kaprinske kisline, Lactobacillus reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis) in vitamin D3 (holekalciferol). Izdelek ne vsebuje laktoze, glutena in mlečnih beljakovin.

Kapljice so primerne tudi za novorojenčke, od rojstva dalje.

NAROČI S POPUSTOM
Na voljo v vseh lekarnah po Sloveniji.

Starši nam zaupajo

Starši v več kot 100 državah po svetu zaupajo v BioGaio z vitaminom D, ker pomaga ohranjati zdrave in vesele trebuščke. Zmanjšajo se težave in odsotnosti otrok iz vrtca ter poraba antibiotikov, veliko več pa je trenutkov za zabavo in družinsko veselje.

NAROČI S POPUSTOM
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Nastavitve zasebnosti