Loading...
BioGaia za celo družino 2019-01-08T16:05:43+00:00

Zagotovite si kakovostne mikroorganizme

Žvečljive tablete BioGaia® z dokazano varnimi bakterijami so prava rešitev za vaše črevesje.

80 % naše imunske obrambe je v našem črevesju. Zato je uravnotežena mikrobiota zelo pomembna za dobro delujoč imunski sistem.

Koristne bakterije vzgajajo imunski sistem in ga tako pripravijo na boj proti nezaželenim napadalcem, kot so slabe bakterije in toksini.

BioGaia Žvečljive tablete so enostaven, varen in priročen način, da se ponovno vzpostavi in ohranja zdravo ravnovesje v črevesni bioti.

NAROČI S POPUSTOM
Na voljo v vseh lekarnah po Sloveniji.

Dar narave

Bakterije v izdelkih BioGaia so popolnoma naravnega izvora. Medtem ko je večina bakterijskih sevov le začasni prebivalec v človeškem telesu, je naravno okolje bakterije Lactobacillus reuteri Protectis človeški prebavni trakt. V njem bakterija kolonizira in dobro uspeva ter tako predstavlja idealen bakterijski sev.

Tablete BioGaia so primerne za otroke od 3. leta naprej in odrasle.

BioGaia za celo družino

BioGaia Protectis

Varno in hitro do zdrave črevesne mikrobiote.

BioGaia Protectis so žvečljive tablete, ki vsebujejo patentirano bakterijo Lactobacillus reuteri Protectis. Bakterija je dokazano varna za uporabo pri vseh starostnih skupinah.

Žvečljive tablete predstavljajo preprost, varen in prikladen način jemanja bakterij. Že ena tableta na dan zagotavlja priporočeni odmerek 100 milijonov bakterij Lactobacillus reuteri Protectis.

Družinsko pakiranje vsebuje 30 žvečljivih tablet s prijetnim okusom jagode. Tablete ne vsebujejo laktoze, glutena in mlečnih beljakovin. Žvečljive tablete so brez dodanega sladkorja.

NAROČI S POPUSTOM
Na voljo v vseh lekarnah po Sloveniji.

BioGaia Protectis D3

Popolna kombinacija bakterij in vitamina D.

Ena žvečljiva tableta z okusom pomaranče in vitaminom D3 vsebuje 10 µg vitamina D3 in 100 milijonov bakterij Lactobacillus reuteri Protectis.

Zadosten vnos vitamina D prispeva k delovanju imunskega sistema, mišic in k ohranjanju zdravih kosti. Pri otrocih je vitamin D potreben za normalno rast in razvoj kosti.

Kaj je vitamin D?

Vitamin D je vitamin, ki je topen v maščobi. Količina vitamina D, ki jo prejmemo od sonca, je med drugim odvisna od načina življenja, starosti, barve kože, letnega časa, časa dneva in geografske lege.

Kaj povzroča pomanjkanje vitamina D?

Za pomanjkanje vitamina D obstaja več razlogov. Premajhna izpostavljenost sončni svetlobi je najpogostejši vzrok, zaradi česar mnogi trpijo zaradi pomanjkanja vitamina D v zimskih mesecih. Starejšim in tistim, ki ne preživijo dovolj časa na soncu, se priporoča večji vnos vitamina D.

NAROČI S POPUSTOM
Na voljo v vseh lekarnah po Sloveniji.

Pomembna je količina bakterij

Bakterije so eden izmed mikroorganizmov in jih najdemo skoraj povsod – v naših telesih, v zraku, na tleh in v kislem živilu, kot je jogurt. Vendar je količina sevov v hrani majhna, zato so bakterije v obliki prehranskega dopolnila BioGaia odlična izbira.

x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Nastavitve zasebnosti